top of page
Сос 13.jpg

Сос, дресинг и топинг

Производи

Ароми

Арома дим, грил, пилешко, свинско, говедско и други

Функционални смеси

​Функционални смеси за продолжување на свежина и рок, за прираст, подобрување на структира и друго

Скроб

Пченкрен скроб, компиров скроб и модифицирани скробови

Конзерванс

Калиум сорбат, натриум бензоат, натриул лактат, натриум цитрат, нитритна сол

Бои

Приодни, синтетички

Екстракти и Олеорезини

 

.

Хидроколоиди

Карбоксиметил целулоза, ксантан гума, гуар гума, карагенан, алгинат

Готварска Сол

.

Зачини зачински смеси

Црн бибер зрно, црн бибер прав, бел бибер прав, синап, лук, праз, кромид, оригано, магданос...

Диетални влакна

Цитрусни влакна, пченични влакна

pH Регулатори

Лимонска киселина, аскобинска киселина (Витамин Ц), млечна киселина, ГДЛ, ацетати, натриум аскорбат

Машини за преработка

Дупликатор

Дупликатор

Машини за пакување и паковни материјали

Проверка на тежина - Checkweigher

Проверка на тежина - Checkweigher

Инокс хигиенска опрема

Дезобариера

Дезобариера

Мијалник

Мијалник

Стерилизатор на ножеви

Стерилизатор на ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

Машина за перење гајби

Машина за перење гајби

Поден сифон

Поден сифон

Транспортна опрема

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Ротациона маса

Ротациона маса

Кутер колички

Кутер колички

Количка за гајби

Количка за гајби

Гајби

Гајби

Палетен пластичен бокс

Палетен пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Опрема

Сатар

Сатар

Престилка

Престилка

Работна маса

Работна маса

bottom of page