top of page
csd_tcm11-27334.jpg

Индустрија за пијалоци

Производи

Ароми

.

Емулзии

.

Хидроколоиди

Карбоксиметил целулоза, ксантан гума, гуар гума, карагенан, алгинат, пектин

Конзерванс

Калиум сорбат, натриум бензоат

Бои

.

Екстракти

.

Засладувачи

Гликоза во прав, микс засладувачи

Бази

.

Диетални влакна

Влакна од јаболко, пченица, овес

pH Регулатори

Лимонска киселина, аскобинска киселина (Витамин Ц), натриум цитрат, млечна индустрија

Машини за преработка

Велкорин пумпа

Велкорин пумпа

Velcorin DT Touch - Dosing Unit

Инокс хигиенска опрема

Дезобариера

Дезобариера

Мијалник

Мијалник

Стерилизатор на ножеви

Стерилизатор на ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

Машина за перење гајби

Машина за перење гајби

Поден сифон

Поден сифон

Транспортна опрема

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Ротациона маса

Ротациона маса

Кутер колички

Кутер колички

Количка за гајби

Количка за гајби

Гајби

Гајби

Палетен пластичен бокс

Палетен пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Опрема

Нож

Нож

Ножеви за донер, кашкавал, пандлување месо, готварски ножеви и др.

Престилка

Престилка

Работна маса

Работна маса

bottom of page