top of page
Сладолед 8.jpg

Сладолед

Производи

Ароми

Разни видови ароми (природни, природно идентични, термостабилни, течна или во прав

Протеини

Млечни протеини

Хидроколоиди

Карбоксиметил целулоза, ксантан гума, гуар гума, карагенан, алгинат, пектин, локуст бин гума

Конзерванс

Калиум сорбат, натриум бензоат

Бои

Приодни, синтетички

Желатин

Говедски, свински и ратителен желатин

pH Регулатори

Лимонска киселина, аскобинска киселина (Витамин Ц), млечна киселина, ГДЛ, ацетати, натриум аскорбат

Лешник паста и парчиња лешник

Приодни, синтетички

Диетални влакна

Влакна од јаболко, пченица, овес, компир, грашок, целулоза, бамбус, соја и др.

Засладувачи

Декстроза, гликоза во праб, микс заладувачи

.

Машини за пакување и паковни материјали

Флоупак машина

Флоупак машина

Флоупак

Флоупак

Проверка на тежина - Checkweigher

Проверка на тежина - Checkweigher

Канче

Канче

Фолија

Фолија

Инокс хигиенска опрема

Дезобариера

Дезобариера

Мијалник

Мијалник

Стерилизатор на ножеви

Стерилизатор на ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

Машина за перење гајби

Машина за перење гајби

Поден сифон

Поден сифон

Транспортна опрема

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Ротациона маса

Ротациона маса

Кутер колички

Кутер колички

Количка за гајби

Количка за гајби

Гајби

Гајби

Палетен пластичен бокс

Палетен пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Опрема

Нож

Нож

Ножеви за донер, кашкавал, пандлување месо, готварски ножеви и др.

Масат

Масат

Oстрилка за ножеви

Oстрилка за ножеви

Сатар

Сатар

Пила за сечење

Пила за сечење

Даска и постоље за сечење

Даска и постоље за сечење

Даска за сечење

Даска за сечење

Решетки и ножеви за машини за мелење

Решетки и ножеви за машини за мелење

Лист за бансек

Лист за бансек

Заштитна метална ракавица

Заштитна метална ракавица

Престилка

Престилка

Работна маса

Работна маса

bottom of page