top of page
csm_header-agriculture-and-crop-science_3113abbbc6.jpg

Нашиот асортиман на производи

Ароми

Функционални смеси
Желатин
Витамини
Згуснувачи
pH регулатори
Средства против згрутчување 
Конзерванси
Бои
Екстракти и Олеорезини
Диетални влакна
Засладувачи
Стабилизатори
Средство за нараснување
Средства за желирање 
Зачини и зачински смеси
Протеини
Ензими
Хидроколоиди
Емулгатори
Средство за зацврстување 
Појачувач на вкус

Производи по индустрија

ТД АДНОНОВ ДООЕЛ ги поддржува компаниите во преработка на прехранбените производи со низа квалитетни, автентични и клин лејбл состојки и ексклузивни вкусови. 

Месна Индустрија 1_edited.jpg

Месна Индустрија

Пекарска Индустрија 16.jpg

Пекарска Индустрија

Млечна индустрија 2.2.jpg

Млечна Индустрија

Сладолед.jpg

Сладолед

Конзервна Индустрија 5.jpg

Конзервна Индустрија

GEA+Fillstar+FX+AS_1_tcm11-5150_w710.jpg

Индустрија за пијалоци

Кондиторска Индустрија 8.1.jpg

Кондиторска Индустрија

Сос 4 - Copy.jpg

Сос, дресинг и прелив

IMG_20210428_140342_edited_edited.jpg

Контактирајте не

Пополнете го формуларот и ќе одговориме најбрзо што можеме.

Ви благодариме!

bottom of page