top of page

Конзервна Индустрија

Производи

Ароми

Овошни ароми за слатко и мармалади, зеленчикови ароми ​

pH Регулатори

Лимонска киселина, Млечна киселина, Аскорбинска киселина Натриум лактат, Ацетати, Фосфати

Диетални влкна

.

Калциум Хлорид

.

Бои

Црвена боја, портокалова ... ​ ​

Регулатор на лутина

.

Пектини

.

Конзерванс

Калиум сорбат, натриум бензоат

Зачини

Црн бибер зрно, црн бибер мелен, лук, босилек, оригано, кромид, праз, магданос,

Модифициран скроб

.

Хидроколоиди

Карбоксиметил целулоза, ксантан гума, гуар гума, карагенан, алгинат

Каустична сода

.

Машини за преработка

Машина за мелење

Машина за мелење

Дупликатор

Дупликатор

Полнилка

Полнилка

Полнилка

Полнилка

Полнилка

Полнилка

Мешалка

Мешалка

Машини за пакување и паковни материјали

Машина за вакумирање

Машина за вакумирање

Машина за вакумирање

Машина за вакумирање

Трејсилер

Трејсилер

Автоматска, полуавтоматска и рачен трејсилер

Машина за термоформирање

Машина за термоформирање

Флоупак машина

Флоупак машина

Мултихед

Мултихед

Мултихед

Мултихед

Проверка на тежина - Checkweigher

Проверка на тежина - Checkweigher

Канче

Канче

Фолија

Фолија

Инокс хигиенска опрема

Дезобариера

Дезобариера

Мијалник

Мијалник

Стерилизатор на ножеви

Стерилизатор на ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

Машина за перење гајби

Машина за перење гајби

Поден сифон

Поден сифон

Транспортна опрема

Производи

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Ротациона маса

Ротациона маса

Кутер колички

Кутер колички

Количка за гајби

Количка за гајби

Гајби

Гајби

Палетен пластичен бокс

Палетен пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Опрема

Нож

Нож

Ножеви за донер, кашкавал, пандлување месо, готварски ножеви и др.

Масат

Масат

Oстрилка за ножеви

Oстрилка за ножеви

Сатар

Сатар

Пила за сечење

Пила за сечење

Даска и постоље за сечење

Даска и постоље за сечење

Даска за сечење

Даска за сечење

Решетки и ножеви за машини за мелење

Решетки и ножеви за машини за мелење

Лист за бансек

Лист за бансек

Заштитна метална ракавица

Заштитна метална ракавица

Престилка

Престилка

Работна маса

Работна маса

bottom of page