top of page
Пекарска Индустрија 9.jpg

Пекарска Индустрија

Производи

Ароми

Разни видови ароми (природни, природно идентични, термостабилни, течна или во прав

Ензими

Трансглутаминаза

Хидроколоиди

Карбоксиметил целулоза, ксантан гума, гуар гума, карагенан, алгинат, пектин

Емулгатори

Моноглицериди на масни киселини, триглицериди

Бои

 

.

Диетални влакна

Влакна од јаболко, пченица, овес, компир, грашок, целулоза, бамбус, соја и др.

Засладувачи

Декстроза, гликоза во прав

Конзерванс

Калиум сорбат, натриум бензоат

Зачини и зачински смеси

.

Скроб

Пченкрен скроб, компиров скроб и модифицирани скробови

pH Регулатори

Лимонска киселина, аскобинска киселина (Витамин Ц), млечна киселина, ГДЛ, ацетати, натриум аскорбат

Машини за преработка

Миксер

Миксер

Печка

Печка

Алати

Алати

Машини за пакување и паковни материјали

Машина за вакумирање

Машина за вакумирање

Машина за вакумирање

Машина за вакумирање

Трејсилер

Трејсилер

Автоматска, полуавтоматска и рачен трејсилер

Машина за термоформирање

Машина за термоформирање

Флоупак машина

Флоупак машина

Мултихед - Вертикална машина за пакување

Мултихед - Вертикална машина за пакување

Мултихед - Вертикална машина за пакување

Мултихед - Вертикална машина за пакување

Проверка на тежина - Checkweigher

Проверка на тежина - Checkweigher

Канче

Канче

Фолија

Фолија

Инокс хигиенска опрема

Дезобариера

Дезобариера

Мијалник

Мијалник

Стерилизатор на ножеви

Стерилизатор на ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

UV Стерилизатор за ножеви

Машина за перење гајби

Машина за перење гајби

Поден сифон

Поден сифон

Транспортна опрема

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента тип Z

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Транспортна лента

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Лифт за кутер количка

Ротациона маса

Ротациона маса

Кутер колички

Кутер колички

Количка за гајби

Количка за гајби

Гајби

Гајби

Палетен пластичен бокс

Палетен пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Палетен перфориран пластичен бокс

Опрема

Нож

Нож

Ножеви за донер, кашкавал, пандлување месо, готварски ножеви и др.

Масат

Масат

Oстрилка за ножеви

Oстрилка за ножеви

Сатар

Сатар

Пила за сечење

Пила за сечење

Даска и постоље за сечење

Даска и постоље за сечење

Даска за сечење

Даска за сечење

Решетки и ножеви за машини за мелење

Решетки и ножеви за машини за мелење

Лист за бансек

Лист за бансек

Заштитна метална ракавица

Заштитна метална ракавица

Престилка

Престилка

Работна маса

Работна маса

bottom of page